Sollicitatieprocedure

Leuk dat je interesse hebt in een baan bij de gemeente Drimmelen. Bekijk ons actuele vacatureaanbod. Staat er momenteel voor jou geen passende vacature bij, dan kun je een Job Alert aanmaken zodat je automatisch bericht krijgt als er nieuwe vacatures geplaatst zijn.

Onze sollicitatieprocedure is als volgt:

Solliciteren

Heb je een vacature gezien die aansluit bij je ambitie? Solliciteer dan voor de sluitingsdatum via de link naar het sollicitatieformulier onderaan de vacature. In de vacaturetekst vind je ook informatie over met wie je contact kunt opnemen voor meer informatie.

Sollicitatiegesprekken

Pas je binnen het profiel dat we voor ogen hebben, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. In dit gesprek willen we jou uiteraard graag leren kennen. Maar het is net zo belangrijk dat jij ons beter leert kennen. Daarom bespreken we veel tijdens dit eerste gesprek.

Na het gesprek nemen we dan de beslissing of en zo ja, op welke wijze we met elkaar verder gaan. Besluiten we om verder te gaan, dan vindt er vaak nog een vervolggesprek plaats. Ook kan een assessment en het navragen van referenties onderdeel uitmaken van de vervolgprocedure.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Zijn beide partijen na het gesprek nog steeds positief? Dan doen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel. In een persoonlijk gesprek of telefonisch. Ga je akkoord, dan ontvang je alle relevante documenten om je start formeel te maken en kan je starten in jouw nieuwe functie bij de gemeente Drimmelen.

Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is altijd vereist. Je ontvangt te zijner tijd een link voor het digitaal aanvragen van een VOG. De kosten hiervoor worden vergoed.

Jouw start

Bij de start van jouw nieuwe functie krijg je een introductie en is er een inwerktraject en begeleiding vanuit de afdeling waar je gaat werken.