Medewerkers aan het woord

Ik werk graag bij gemeente Drimmelen omdat het een informele en relatief kleine organisatie is. Het werk is erg afwisselend en je krijgt veel vrijheid om je eigen tijd in te delen (hybride werken).

Het fijn is om met collega’s samen te werken en de werkzaamheden zijn afwisselend, geen dag is hetzelfde. Naar de wensen van medewerkers wordt geluisterd en hier wordt ook zeker goed op geanticipeerd.

De gemeente Drimmelen biedt veel doorgroeimogelijkheden en kansen, daarom werk ik graag voor de gemeente Drimmelen.

Werken bij de gemeente Drimmelen is soms hectisch, maar altijd uitdagend en met volop afwisseling!

Ik wil betekenisvol werk doen, waarmee ik het verschil kan maken, middenin de maatschappij staan en bijdragen aan grote duurzame en maatschappelijke uitdagingen. Binnen gemeente Drimmelen werken we samen met en voor elkaar!

Samen met fijne en professionele collega’s kan ik binnen mijn eigen vakgebied écht een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Soms is dat een uitdaging, maar het geeft altijd voldoening. En werken in Drimmelen is nooit saai!

Gemeente Drimmelen is een werkgever die ruimte biedt voor ontwikkeling en groei. Samenwerken, kansen grijpen en resultaat behalen is wat ik leuk vind aan werken bij gemeente Drimmelen. Uiteraard met een gezellige Brabantse cultuur!