Medewerkers aan het woord

Ik werk graag bij gemeente Drimmelen omdat het een informele en relatief kleine organisatie is. Het werk is erg afwisselend en je krijgt veel vrijheid om je eigen tijd in te delen (hybride werken).

Laura Oomen Junior Communicatieadviseur

Het fijn is om met collega’s samen te werken en de werkzaamheden zijn afwisselend, geen dag is hetzelfde. Naar de wensen van medewerkers wordt geluisterd en hier wordt ook zeker goed op geanticipeerd.

Wesley Fijneman Medewerker Buitendienst

De gemeente Drimmelen biedt veel doorgroeimogelijkheden en kansen, daarom werk ik graag voor de gemeente Drimmelen.

Maxime Fens Coördinator Servicebalie

Werken bij de gemeente Drimmelen is soms hectisch, maar altijd uitdagend en met volop afwisseling!

Jeroen Schortemeijer Coördinator en Beleidsmedewerker Onderwijs en Welzijn

Ik wil betekenisvol werk doen, waarmee ik het verschil kan maken, middenin de maatschappij staan en bijdragen aan grote duurzame en maatschappelijke uitdagingen. Binnen gemeente Drimmelen werken we samen met en voor elkaar!

Hendrik Jan Erkens Projectleider Energietransitie

Samen met fijne en professionele collega’s kan ik binnen mijn eigen vakgebied écht een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Soms is dat een uitdaging, maar het geeft altijd voldoening. En werken in Drimmelen is nooit saai!

Claire Jonkers Concernjurist

Gemeente Drimmelen is een werkgever die ruimte biedt voor ontwikkeling en groei. Samenwerken, kansen grijpen en resultaat behalen is wat ik leuk vind aan werken bij gemeente Drimmelen. Uiteraard met een gezellige Brabantse cultuur!

Iris Lommerse HR adviseur en Arbocoördinator

Lloyd Tjin A Kiem Functioneel Beheerder